Urheilun historiaa

Meillä tykätään käydä museoissa ja olinkin ilahtunut, kun Urheilumuseosta lähetettiin meille yllättäin sähköpostiin ilmaislippu.  Kolme vanhinta lasta pääsi tänään tutustumaan isänsä kanssa urheilun historiaan. Pyysin lapsia ottamaan näyttelystä kuvia. Oli taas mielenkiintoista nähdä, mitä lapset olivat kuvanneet. Kuvia tuli paljon; tässä muutamia mielenkiintoisia.

Arvasin etukäteen, että tämä pyörä kiinnostaa lapsia. Veikkaanpa, että tällä pyörällä on ollut melkoisen vaarallista ajaa! Enpä kyllä ihan äkkiä nousisi tämän selkään…

 

Sen sijaan tällaisen matkalaukun haluaisin! Tosi kivan näköinen!

 

 

Peli- ja urheiluasuja oli tietysti kuvattu.

 

 

Näitä suksia poika kummasteli kovasti. Itse asiassa minun ihka ensimmäisissä suksissani oli melkein tällaiset siteet. Kyllä vain ovat suksetkin kehittyneet valtavasti jo minun elinaikanani!

 

 

Lapset pitivät erityisesti tietokoneilla vastattavista tietovisoista sekä Xbox-laskettelupelistä. Museossa on lasten viikoilla 25.10.2014-1.3.2015 lisäksi meneillään Maailmanpyörä – näyttely, jossa tutustutaan eri maailmankolkkien urheilulajeihin. Kannattaa käydä kurkkaamassa lisää mielenkiintoisia esineitä urheilun historiasta!

Kiitos Urheilumuseolle mukavasta iltapäivästä!

2 thoughts on “Urheilun historiaa

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)