Muutto!

Ei – emme ole kyllästyneet Algeriaan ja pakkaamassa kimpsujamme, mutta blogini muuttaa tässä muutaman päivän sisällä. Olen jo pitkään katsellut Rantapalloa ”sillä silmällä” ja ajatellut, että olisi mukavaa liittyä mukaan joukkoon, jossa vaihdetaan kokemuksia sekä matkailusta että ulkosuomalaisuudesta ja nyt sain siihen mahdollisuuden. Samassa rytäkässä myös blogin nimi muuttuu hieman – Lastensilmin on tästä lähtien Algeria lapsiperheen silmin. Blogin alkuperäinen nimi ei ole enää vähään aikaan tuntunut oikein luontevalta blogin nykyiseen sisältöön nähden – aloitinhan blogin ollessani äitiyslomalla nuorimman lapseni kanssa ja kaivattuani tuolloin itselleni omaa harrastusta, jota voisin harrastaa kotoa käsin aina silloin kun saisin hetken omaa aikaa. Ihastuttuani Algeriaan ja päätettyämme jäädä tänne aiottua pidemmäksi aikaa, on blogi keskittynyt kertomaan tästä vastakohtien maasta sekä siitä, miten lapsiperhe Algeriaan sopeutuu. Tällä linjalla aion jatkaa kirjoittelua myös Rantapallon puolella. Toivottavasti näemme myös blogin uudessa osoitteessa!

Advertisement

5 thoughts on “Muutto!

  • Kiitos! Mukavaa nähdä myös uuden blogin puolella, sitten, kun tekstit saadaan sinne siirrettyä 🙂 Pyrin luultavasti myös uudelleenohjaamaan lukijat tältä sivulta Rantapalloon automaattisesti kunhan sinne vain ensin saadaan isältöä, mutten ole aivan varma, osaanko sen teknisesti tehdä, joten koin, että on parempi ilmoitella muutosta näin etukäteen, jotta lukijat voivat halutessaan itsekin tulla uusille sivuilleni. Varsinaisen muuton hoitaa onneksi minua teknisesti taitavampi tiimi :).

   Tykkää

   • En nyt kyllä taida osata uudelleenohjata lukijoita tuonne uuteen blogiin – hävitän pian blogit molemmista osoitteista… 🙂 Toivottavasti lukijat kuitenkin löytävät myös uuteen osoitteeseen 🙂

    Tykkää

 1. Olen jotenkin aina ajatellut, että juuri sinun blogisi sopisi erinomaisesti Rantapalloon tai johonkin muuhun matkailualan portaaliin tai matkailualan lehteen! Päävastuu muutosta jää Rantapallon harteille eli jos kaikki nyt menee suunnitellusti, niin helposti tämä sujui 🙂 . Kiva, jos tavataan myös Rantapallon puolella – joitakin päiviä tässä tosin vielä taitaa mennä ennen kuin tämän blogin sisältö saadaan sinne siirrettyä.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s